Programma

Jaarprogramma 2020

Het jaarprogramma voor 2020, zoals vastgesteld op 19 december 2019, is aangepast als gevolg van de corona situatie op 12 maart 2020. Het programma per 12 maart is als pdf bestand beschikbaar (ter referentie) door te klikken op de onderstaande link: 

2020 jaarprogramma 1.1

Update 23 maart: Tot nader order worden alle clubbijeenkomsten tot 1 juni in lijn met de maatregelen van de overheid geannuleerd. Wijkgebouw ‘t Slot zal ook niet toegankelijk zijn. De expositie wordt nu gepland in het weekend van 31 oktober en 1 november 2020.

Mochten er nieuwe Covid-19 maatregelen volgen die invloed hebben op onze activiteiten, dan zullen we dat hier (ook) vermelden.

De reguliere bijeenkomsten in ‘t Slot worden nu vervangen met wekelijkse fotografie-uitdagingen: “Thuisfoto’s”.  Deze thematische foto-opdrachten kunnen door de leden thuis of dicht bij huis uitgevoerd worden en worden vervolgens gepubliceerd en besproken op de website pagina Thuisfoto’s, alleen toegankelijk voor leden met een password. Deze uitdagingen/thema’s staan rechts in de agenda benoemd per dinsdag. 

 

Reacties zijn gesloten.